SLATINSKI LIKOVNI KLUB

ART CLUB FROM SLATINA

LIKOVNA RADIONICA 2003

 U subotu 11. 10. 2003. godine Slatinski likovni klub je pod pokroviteljstvom općine Čađavica organizirao likovnu radionicu  “Drava 2003” . Pored općine Čađavica u sponzorstvo ove radionice se je djelomično uključila i Slavonska banka d.d. Osijek.

 

Radionica je održana na području općine Čađavica, tj u mjestu Čađavica te na rijeci Dravi . Okupljanje , dorućak i zajednička večera održani su u restoranu “Zlatni klas” vlasnika gosp. Patajca.

Radni dio radionice se je odvijao na imanju gosp. Joba. To je jedno lijepo izletničko mjesto u neposrednoj blizini sela Noskovci smješteno uz samu rijeku Dravu na području zvano “Orešnjak” .   Bio je to jedan predivan dan uz druženje sa prijateljima.  Na radionici je učestvovalo 15 slikara i to:

 

 

ČLANOVI SLIK-a

- JOSIP GRIBL, ĐORĐE STANISAVLJEVIĆ, FRANJO MATIĆ, ZVONKO PRPIĆ, DENIS OSTROŠIĆ, MIRJANA KARAMAN, JOVAN VUKOVIĆ, JOSIP JURKIN

GOSTI:

IZ OSIJEKA - MIROSLAV ODAVIĆ I MIROSLAV ĐURĐEVIĆ

IZ DONJEG MIHOLJCA - ĐURO VIDAKOVIĆ

IZ BELIŠĆA  - DANIJEL BEŠENJI I IVAN VAJDA

IZ ORAHOVICE - MATO PISAC I BRANKO ZEC

 

Da bi ugođaj bio što bolji za roštilj i sve oko njega pobrinuo se je gosp. Karaman. Događanja na radionici pratili su  svojim fotoaparatom gosp. Žarković , gospodin Turček i gosp. Butorac  izbor od tih fotki možete vidjeti na ovim stranicama